Wie zijn de Otters! 

Vanaf september 2022 is er een nieuwe speltak bij scoutinggroep Mazn de Ruyter gekomen, namelijk: de Otters! Dat is misschien een beetje verwarrend hè? Onze Otters zijn bij andere scoutinggroepen ookwel bekend als Bevers —maar wij zijn lekker tegendraads.

De Otters zijn de jongste speltak bij de Ruyter, vanaf ongeveer 5 jaar.  


Wat doen de Otters? 

Elke zaterdag maken de Otters kennis met de natuur, met samenwerken en met onze prachtige omgeving in het bos van Velserbeek en Beeckesteijn. Bij de ligplaats leren zij over avonturen op én aan het water; Nog wel veilig vanaf de waterkant 🙂 

De focus van de Otters bij Mazn. de Ruyter is op een veilige en speelse manier kennismaken met samenwerken, winnen & verliezen, zelfstandigheid én over de kern van waterscouting: pret op en aan het water.  

Kom een kijkje nemen!  

Ben jij benieuwd geraakt naar de Otters? Op onze Instagram-pagina zijn een hoop foto’s van ons en onze scoutinggroep te vinden! 

Waar en hoelaat wij bij elkaar komen is te vinden in ons vooruitzicht. Normaalgesproken is dit op zaterdagen van 09.30 tot 11.30.

Wil jij een keer komen kijken bij de Otters? Dat kan! Je mag zelfs 3x vrijblijvend komen kijken en zien hoe onze opkomsten vol zitten met avontuur! Neem contact op via onze contact pagina.