Wat zijn de Bevers?

Welkom bij de Bevers!DSCN0438

Vanaf 2 november 2013 is er een nieuwe speltak bij scoutinggroep Mazn de Ruyter gekomen, namelijk: de Bevers! De Bevers zijn de kleine Doenertjes in de leeftijd van 4 – 7 jaar.

 

Elke zaterdag worden de bevers meegenomen naar Huize Hotsjietonia en beleven hier de grootste avonturen. In Huize Hotsjietonia maken de bevers kennis met verschillende themafiguren. Lange Doener is de baas van het huis, waar zijn vrienden Hippe Springveer, Lappezak, Pompedomp, Frederik Scheuremaar, Vlerk Speurwerk en Karo Kunst graag eens een kijkje komen nomen!

Samen met Vlerk Speurwerk op onderzoek uitgaan, met Karo Kunst je creativiteit uiten of met Hippe Springveer de gekste spelletjes doen? Alles is mogelijk in Huize Hotsjietonia.

 

Wat doen wij tijdens een opDSCN0419komst?

Tijdens de opkomsten spelen wij in het huis van Lange Doener. Achter zijn huis heeft hij een erg grote achtertuin, waar erg veel bomen staan en waar wij leuk kunnen spelen! In dit bos gaan wij maar al te graag op ontdekking uit. Speurtochten, Lange Doener helpen of actieve spelletjes spelen, de Bevers staan altijd klaar voor deze uitdagingen!

Het huis van Lange Doener is te vinden in de blokhut in Velsen-Zuid, gelegen aan de bosweg 1. Zijn grote achtertuin is gelegen in het bos van Beeckestijn.

 

Kom een kijkje nemen! 

Ben jij benieuwd geraakt naar de Bevers? Ons fotoboek staat op de website. Bekijk deze door hier te klikken.

Wil jij een keer komen kijken bij de Bevers? Dat kan! Je mag zelfs 3x vrijblijvend komen kijken en zien hoe onze opkomsten vol zitten met avontuur!

Neem dan contact op via onze contact pagina Klik hier