Contributie

Waterwelpen

De kosten bedragen 75 euro per halfjaar. De kampen zijn niet in dit bedrag meegenomen en kosten verschillend afhankelijk van de inhoud en duur van de kampen. Wel zit er in dit bedrag het lidmaatschap van Scouting Nederland en een abonnement op het landelijke Scouting Magazine Scouty. Verder moet er eenmalig een compleet uniform gekocht worden, indien je dit nog niet hebt en eventueel andere kampeerspullen. Deze contributie is lager dan de meeste andere scoutinggroepen in de omgeving. Vergeleken met sportclubs is het helemaal goedkoop, omdat er geen duur materiaal en/of kleding gekocht en continu vervangen hoeft te worden. Het gebruik van de vletten is meegenomen, evenals onderhoudskosten hiervan.

Zeeverkenners

De contributiekosten bedragen 85 euro per halfjaar. In dit bedrag zit het lidmaatschap van Scouting Nederland en een abonnement op het landelijke Scouting Magazine voor Scouts Flitz. Verder moet er eenmalig een compleet uniform gekocht worden, indien je dit nog niet hebt en eventueel kampeerspullen. Deze contributie is lager dan de meeste andere scoutinggroepen in de omgeving. Vergeleken met sportclubs is het helemaal goedkoop, omdat er geen duur materiaal en/of kleding gekocht en continu vervangen hoeft te worden. Het gebruik van de vletten, aak en blokhut is meegenomen, evenals onderhoudskosten hiervan.

Wilde vaart

De kosten bedragen 85 euro per halfjaar. De kampen zijn niet in dit bedrag meegenomen en kosten verschillend afhankelijk van de inhoud en duur van de kampen. Wel zit er in dit bedrag het lidmaatschap van Scouting Nederland en een abonnement op het landelijke Scouting Magazine iXiXeL. Verder moet er eenmalig een compleet uniform gekocht worden, indien je dit nog niet hebt en eventueel andere kampeerspullen. Deze contributie is lager dan de meeste andere scoutinggroepen in de omgeving. Vergeleken met sportclubs is het helemaal goedkoop, omdat er geen duur materiaal en/of kleding gekocht en continu vervangen hoeft te worden. Het gebruik van de vletten is meegenomen, evenals onderhoudskosten hiervan.