Sponsors

Onder andere de volgende bedrijven hebben de groep gesponsord. Ze staan in alfabetische volgorde. We zoeken nog altijd nieuwe sponsors en donateurs! Dus als je iemand weet of er zelf één wilt zijn, neem dan met ons op

 

Floors online

floorsonline Door Floorsonline.nl word binnen kort onze nieuwe kurkvloer voor in de blokhut gelegd door deze vak mensen!

 

Spaarnestad

Door de kennis, ervaring en medewerking van de mensen van Spaarnestad  motorenrevisie is het mogenlijk gemaakt om de Hanomag motor van onze sleper weer goed werkend te krijgen.  spaarnestad motor

 

Vonk b.v.

Pelicases 1550 Door de bereidwilligheid van Vonk b.v. uit Ridderkerk beschikken onze waterwelpen en zeeverkenners nu beide over een Peli 1550 case om de EHBO-middelen schoon en droog mee te kunnen nemen op hun kampen.

Phi Energy

Dieselsponsering “Phi Energy”

Wij willen graag Phi Energy uit Haarlem heel erg bedanken voor het be- langeloos sponseren van bijna 800 liter diesel. Deze diesel maakt het voor ons weer mogelijk om zomerkampen in Friesland, en andere loca- ties te houden en deze voor de leden betaalbaar te houden. Bedankt!

 

logophi

Varende Reclame 

 

 

 

 

Ijmuider Courand