Blokhut

Onze blokhut “De weyde blick” bevindt zich in Velsen-Zuid en wordt door ons voornamelijk gebruikt in de periode van oktober/november tot maart/april. U vindt hier ons clubhuis in het bos waar een groot deel van het winterprogramma plaatsvindt.

 

blokhut

De weyde blick

blokhut

Deze locatie is als volgt te vinden.

Vanuit de Velserbroek
Rijd de Velserbroek uit via de fly-over bij Beeckestijn. Ga vervolgens de Stationsweg op richting pont. Bij de pont links af de Minister van Houtenlaan op tot aan de Verloren van Themaatlaan (bij Telstar). Hier gaat u links af de Verloren van Themaatlaan in tot het eind. U bent nu op een T-splitsing met de Driehuizerkerkweg. Recht voor u zijn nu een drietal paden (links van de manege, midden met hek van een woonhuis en rechts het bospad naar ons toe. Hier gaat u het bospad op en na +/- 100 meter staat ons clubhuis aan de rechterkant. Het is de eerste blokhut. In het kaartje aangegeven met een zwart kruis.

Vanuit IJmuiden
Rijd naar de Minister van Houtenlaan en vervolg de weg zoals hierboven aangegeven.

Vanuit Santpoort
Rijd via de Hagelingerweg, het viaduct bij Driehuis de Vondellaan en Waterloolaan richting IJmuiden tot het spoor. Ga hier rechtsaf de Minister van Houtenlaan op richting Telstar. Vervolg uw weg vervolgens zoals hierboven aangegeven.

Het adres is Bosweg 1, 1981LZ Velsen-Zuid, maar heeft geen brievenbus.

[codepeople-post-map]