Ligplaats

Onze ligplaats “De Stelling” is nabij de Velserbroek en wordt door ons voornamelijk gebruikt in de periode van maart /april tot eind oktober/november. Op deze locatie treft u onze varende vloot aan. Deze bestaat uit onze aak “Goede Verwachting” (ons varend clubhuis), sleper “Uiver”, een klein vletje “Apdelletje” met buitenboordmotor, een achttal lelievletten en achtien kleine en een paar grote kano’s.

 

foto's opening ligplaats

bord ligplaats

21-04-2007 tewaterlating & verhuizing

Deze locatie is als volgt te vinden.

Vanuit IJmuiden
Rijd langs het Noordzeekanaal over de Stationsweg, vervolgens de Parkweg en ga verder op de Amsterdamse weg. Sla rechtsaf bij de Buitenhuizerweg. Sla linksaf bij de Zijkanaal C Weg en u kunt beneden de dijk op de parkeerplaats stoppen.

Vanuit Velserbroek
Rijd in noordoostelijke richting op de Hofgeesterweg en sla bij de Oostlaan links af om erop te blijven. Sla rechtsaf bij ’t Spijk. Sla rechtsaf bij de Oostbroekerweg. Sla rechtsaf bij de Genieweg. Sla linksaf richting Zijkanaal C Weg. Sla rechtsaf de Zijkanaal C Weg op en u kunt beneden de dijk op de parkeerplaats stoppen.

Vanuit Santpoort
Rijd of door Velserbroek of rijdt via de Hagerlingerweg in noordelijke richting, rechtsaf de Biezenweg op, linksaf bij de Rijksweg en dan rechtsaf om erop te blijven en sla linksaf bij de Roosensteinweg en dan rechtsaf bij de Hofgeesterweg. Sla linksaf bij ’t Spijk en vervolg de route als boven.

Vanuit Spaarndam
Sla bij het einde van het Visserseinde rechtsaf en rijdt langs het IJ. Bij de fietsbrug oversteken als u te fiets of te voet bent. Een auto kan er niet overheen.

Het adres is Stelling 54, 1981LL Velsen-Zuid. Dit is tevens ons postadres.

[codepeople-post-map]