Logboek Zomerkamp 2015

Zondag 6 juli’15
Jasper

Vanochtend werden we wakker. En toen gingen we kletsen, daarna gingen we eruit. Daarna gingen we spelen. De staf werd wakker, en we gingen weer veder. Toen gingen we ontbijten het was heel gezellig. Bijna iedereen wou zwemmen maar we moesten een half uur wachten, omdat het eten weg moest zakken. Daarna gingen we zwemmen, dat was heel leuk. Toen gingen we een vis hengel maken, we gingen het ook nog proberen. Maar niemand vanden een vis. Toen ging het regenen we gingen naar binnen, allemaal spelletjes doen zoals: Galgje, weerwolven en tekenen. Toen gingen we eten. Toen gingen we spelen. We moesten reserve spullen pakken voor morgen en ook andere spullen want morgen gaan we naar een ander meer. Het word heel leuk. Nu is mijn dag afgelopen.

Maandag 7 juli ’15
Willemijn

Vandaag gingen we verhuizen met de aak. Ik vond het opzich wel leuk. Maar op het dek was het wel heel koud door de wind. We zouden de kano tocht doen maar de golven waren te hoog. Toen ging de helft van de groep ging naar binnen. We gingen galgje doen. Toen we op de nieuw bestemming waren gingen we zwemkleding aantrekken en gingen we naar een soort strandje. Toen moest ik in het logboek schrijven. Ik nam een eet pauze. Ik ging weer veder schrijven. Sander kwam langs met ijsjes aten de ijsjes op, toen gingen we een klein stuk je veder schrijven. Ik nam een pauze. Vera, Teun, en ik gingen een spelletje doen. Als eerst was Vera er mee gestopt en toen ik en ging ik weer verder. Dag

Woensdag 8 juli’15

Vera

Vandaag is het niet echt lekker weer. Maar het is als nog leuk. We hebben thee gehad en we hebben leuke spelletjes gedaan bevoorbeeld weerwolfen. We hadden nieuwe kaartjes dit zijn de kaartjes: burgers, weerwolfven, jager, cupido, heks, onschuldig meisje en de dief. Het is wel iets gezelliger dan andere dagen. Ik vond dit de beste dag tot nu toe.